fbpx

Wachtwoord Vernieuwen

Wooncaravan huren

Op verschillende locaties ophalen
Uitgestippelde reizen
Goed uitgeruste campervan
Home » Wooncaravan huren

 

Droom je ervan om een wooncaravan te huren om heerlijk te vertoeven op de mooiste plekken van de wereld? Dat kan met de wooncaravan van Quatquatre, gevestigd in Mol. Wij bieden een super avontuurlijke en comfortabele caravan aan om mee rond te trekken naar alle uithoeken van de wereld. Zo kan je even ter plaatse genieten van schitterende uitzichten en avontuur.

Geïnteresseerd in het maken van een avontuurlijke reis met onze wooncaravan?

wooncaravan

Wat kan je verwachten van de wooncaravan die je hier kan huren?

Als je een echte avonturier bent die graag ook eens even stilstaat op een mooie locatie, dan is het huren van een wooncaravan echt iets voor jou. Onze 4×4-mobilhome heeft alle eigenschappen om er een onvergetelijke reis van te maken. Hij rijdt gemakkelijk op verschillende ondergronden en is qua interieur voorzien om een heel gezin het nodige comfort te bieden. Hierdoor biedt hij de perfecte afwisseling tussen een geschikte woon- en trekcaravan. Zowel voor de avonturiers die graag blijven doorreizen als de ontdekkers die graag even stilstaan bij een mooi land, is het huren van onze wooncaravan een goed idee.

Kies voor comfort en avontuur

Wil je graag deze wooncaravan huren? Wacht dan niet langer en boek hem nu online! Uiteraard kan je ook even bij ons langskomen om meer te weten de komen over onze camperfirma en uw reservering in orde te brengen. Daar geven we je ook met veel plezier een rondleiding en tonen we de campervan die je gaat huren. Je droomreis start voor je het goed en wel beseft!

Vragen?