fbpx

Wachtwoord Vernieuwen

Een caravan huren in Antwerpen, Oost-Vlaanderen of daarbuiten

Op verschillende locaties ophalen
Uitgestippelde reizen
Goed uitgeruste campervan
Home » Caravan huren Antwerpen

 

Wist je dat je onze caravan kunt huren vanuit heel België, zoals in Antwerpen of Oost-Vlaanderen? Wij zorgen ervoor dat het avontuur begint vlak bij je eigen deur. Zo maken we het je bij Quatquatre uit Mol lekker gemakkelijk Wanneer je je caravan komt ophalen, geven we je een volledige rondleiding in de caravan. Zo ken je alle snufjes voor je vertrekt. We laten je de reis van je dromen niet maken zonder voorbereiding. Wanneer je de caravan goed hebt leren kennen, is het natuurlijk aan jou om er een geweldig avontuur van te maken. Maar geen zorgen: met de caravan die we aan jou verhuren, is avontuur een zekerheid!

Geïnteresseerd in het maken van een avontuurlijke reis met onze caravan?

Een caravan huren met alles erop en eraan

De caravan die je kan huren, is er één uit de duizend. Onze van bezit namelijk alle nieuwste snufjes! De caravan heeft plaats voor vier personen, heeft een fietsdrager voor twee fietsen en een luifel waaronder je kan barbecueën. Ja, ook de BBQ krijg je erbij! De buitendouche, lithiumbatterij, zonnepanelen en all-terrain-banden maken jouw avontuur helemaal compleet. Waarom zou je niet onze campervan huren?

Travel beyond basic - Quatquatre
Camper creëer herinneringen - Quatquatre

Van Antwerpen tot Oost-Vlaanderen

Het maakt niet uit of je nu in Oost-Vlaanderen, Antwerpen of daarbuiten woont, onze caravan of 4×4-camper is overal in Vlaanderen te huren. Bij ons huurbedrijf bieden we je overal dezelfde kwaliteit aan. Als je je caravan huurt, krijg je altijd een uitstekende rondleiding, zodat je met alle kennis van zaken de reis van jouw leven kunt maken.

Ga op de reis van jouw leven

Waar wacht je nog op? Boek nu je camper en ga het avontuur tegemoet. We kijken er naar uit om je te zien vertrekken. En daarna? Jouw fantastische reisverhalen horen natuurlijk! Want die zullen er zijn, dat garanderen we je. Je leeft en woont in de caravan uiteindelijk voor een hele periode. Heb je verder nog vragen? Aarzel niet om te mailen naar info@quatquatre.be. Dan kijken we samen wat we voor je kunnen doen.

Vragen?