fbpx

Wachtwoord Vernieuwen

Een camper met 4×4-aandrijving huren

Op verschillende locaties ophalen
Uitgestippelde reizen
Goed uitgeruste campervan
Home » Camper 4×4 huren

 

Bij Quatquatre in Mol kan je een camper met 4×4-aandrijving huren. Dat is, als je het ons vraagt, de perfecte formule voor een avontuurlijke vakantie. Je kan de mooiste landen van Europa bezoeken, volledig op eigen tempo. Wil je graag naar Schotland of Noorwegen? Of wat dacht je van het prachtige Corsica? De wereld ligt aan je voeten met een goed uitgeruste camper met 4×4-aandrijving, die je bij ons gemakkelijk kan huren.

Geïnteresseerd in het maken van een avontuurlijke reis met onze 4×4-camper?

camper

Hoe ziet de camper met 4×4-aandrijving die je kan huren eruit?

De camper met 4×4-aandrijving die je bij ons camperverhuurbedrijf kunt huren, heeft nog veel meer te bieden. Zo is de camper uitgerust met een zonnepaneel, brandstoftank, gasstopcontact, dieselverwarming en een lithiumbatterij. Met onze campervans Daarnaast straalt de camper ook veel luxe uit. De 4×4-campervan die je kan huren, is namelijk uitgerust met airco, stoelverwarming, kampeerbox, en Solo Stove Ranger om heerlijk op te koken. Leven en reizen in echte luxe met de nodige avontuurlijke touch, dat is de 4×4-campervan die je bij Quatquatre kan huren. Bovendien leent hij zich perfect tot een gezellige trekcaravan.

Huur je 4×4-campervan nu

Heb je een bestemming in gedachten en zin gekregen om te reizen? Hoor je de lokroep van het avontuur? Dan rest er nog maar één ding: je 4×4-campervan huren. Dat kan je doen via ons boekingssysteem. Moest de 4×4-campervan niet meer beschikbaar zijn, kun je ook de 4×4-mobilhome huren.

Vragen?