fbpx

Wachtwoord Vernieuwen

4×4-mobilhome huren in Antwerpen

Op verschillende locaties ophalen
Uitgestippelde reizen
Goed uitgeruste campervan
Home » 4×4 mobilhome huren Antwerpen

 

Een 4×4-mobilhome huren in Antwerpen, Oost-Vlaanderen of daarbuiten, dat kan bij Quatquatre in Mol. Wij hebben het perfecte allterrainvoertuig in huis om jou de reis van je dromen te bezorgen. De mobilhome die je bij ons kan huren aan een schitterende prijs, heeft een uitstekende uitrusting. Door een mobilhome met 4×4-aandrijving te huren, ben je klaar voor avontuur! Reis door heel Europa naar fantastische bestemmingen met onze 4×4-mobilhome.

Geïnteresseerd in het maken van een avontuurlijke reis met onze mobilehome?

mobilehome

Een volledig uitgeruste 4×4-mobilhome huren aan een mooie prijs

Onze fantastisch uitgeruste 4×4-mobilhome is voorzien van alle moderne zaken om jou de reis van je leven te bezorgen. Een avontuur wordt het zeker, maar wel met de beste uitrusting die je je kan voorstellen. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Als je een 4×4-mobilhome komt huren aan een goede prijs, zal je op je reis enkel luxe en avontuur ervaren op een comfortabele manier! In dit soort luxueuze wooncaravan vertoef je terwijl je de mooist reis van je leven maakt.

Zo is de mobilhome die je kan huren voorzien van:

  • Vier bedden
  • Fietsdrager voor twee fietsen
  • Gasstopcontact
  • 25” multimediasysteem
  • Buitendouche
  • Zonnepaneel
  • BBQ

Kortom, alles wat je nodig hebt om er een heerlijke reis van te maken! Huur je liever een 4×4-campervan in plaats van een mobilhome? Geen enkel probleem, we hebben alles in huis om aan jouw noden te voldoen.

Huur een mobilhome en vertrek op reis

Wil je graag een mobilhome huren aan een mooie prijs? Vul nu ons boekingsformulier in om je 4×4-mobilhome te huren. Als je nog vragen hebt over enkele specificaties of de prijs van de mobilhome, dan kan je ook altijd contact met ons opnemen. Wij kijken er alvast naar uit om na je reis al je verhalen te horen of om je verder te helpen aan een andere campervan.

Vragen?