fbpx

Wachtwoord Vernieuwen

Onze favoriete locaties

Geen zin of tijd om zelf helemaal een roadtrip uit te stippelen? Geen enkel probleem, dankzij onze samenwerking met Beyond Borders zijn onderstaande reizen volledig voor jou uitgewerkt. Boek je reis via Beyond Borders en trek er op uit met een 4×4 camper van Quatquatre!

GO BEYOND BORDERS

ONZE SELECTIE

Noorwegen

Wat ongerepte natuur betreft, is Noorwegen één van de mooiste landen van Europa. In deze reis trek je er zelf op uit met je vrienden of familie, dwars door Noorwegen langs de mooiste plaatsen en met de beste activiteiten die typisch zijn voor dit land. Geen zorgen vooraf, geen zorgen ter plaatse: alleen maar tijd om te genieten van Noorwegen, daar zorgen wij voor.

Zweden

Een heel eind boven het toeristische en meer Zuidelijke Värmland (en toch niet al te ver van Oslo) ligt een meer heuvelachtig en Alpien landschap, vlakbij de Noorse grens. Hier vind je het uiterst ongerepte Rogen meerprachtige mountainbike en hike routes en heel wat Nationale Parken zoals Sonfjället: één van de beste parken om beren in het wild te spotten en Fulufjället met de hoogste waterval van Zweden.

Corsica

Op zoek naar iets anders dan het ‘typische’ Italië of Frankrijk? Wat dacht je van het prachtige Corsica, niet voor niets het Île de Beauté genoemd én de perfecte combinatie van deze twee landen.

Schotland

Schotland is – volgens de lezers van de populaire reisgidsen ‘Rough Guides’ – uitverkozen tot mooiste land ter wereld. Het heeft voor sommigen misschien nog steeds een negatieve bijklank o.w.v. haar regenachtig klimaat, maar dat is natuurlijk ook net de reden waarom het zo mooi (groen) is!